tirsdag den 24. april 2012

Spicy karryret med topping af æbler og sukkerærter.



En dejlig lidt spicy karryret, som er god at varme sig på i efteråret. Ønsker du den mindre spicy, kan du nøjes med at tilsætte 1 tsk. sambal oelek.
En fordel at bruge et helt kalkunbryst og doble retten op, så har du til to dage, og retten bliver kun bedre af at stå natten over.

4 pers.

400 g. kalkunkød i tern
2 spsk. grøn karrypasta
2 fed hvidløg
1 dåse kokosmælk light
1 spsk. friskrevet ingefær
1 spsk. Sambal Oelek
2 spsk. brun farin
saft af 1 lime
3 spsk. fiskesauce
salt og peber

Topping:
Æble i tern samt sukkerærter, skåret på skrå.
basilikum

Tilnehør: Basmati ris.

Varm lidt olie i en gryde og svits karrypastaen heri.
Tilsæt presset hvidløg, ingefær og kød og svits i et par minutter.
Tilsæt kokosmælk, farin, limesaft og fiskesauce og lad det simre under låg i ca. 10 min.
Smag til med salt og peber.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar