mandag den 18. juni 2012

Langtidsbagte tomater


Før de kommer i ovnen



Disse tomater har en meget intens smag. De er søde og krydrede og passer til al slags mad synes jeg.
Hvis Du laver en stor portion kan du komme dem på glas og hælde olivenolie over, så kan de holde sig længe på køl.


Tomater
Balsamico
Olivenolie
Rørsukker
Timian
Salt
Peber


Tænd ovnen på 125 g.

Skyl og halvér tomaterne og læg dem med skæresiden opad i en bradepande.
Dryp med balsamico og olivenolie og drys med lidt rørsukker, timian samt salt og peber.

Bag dem i ca. 1 1/2 time, eller til de er skrumpet og smager rigtigt.

Følg mig på Facebook og få de nyeste opskrifter først, samt små glimt fra mit liv.

2 kommentarer:

  1. Kunne man ikke lave disse med grønne tomater ?? og så måske give dem lidt ekstra sukker ??

    SvarSlet
  2. Hej! Det har jeg ikke prøvet, men det er da et forsøg værd :-) vh. Eva

    SvarSlet