søndag den 17. juni 2012

Pølsepasta




Løg og pølser svitses i olie og karry

Tomatpuré tilsættes (70 g.)

Mælk tilsættes




Navnet på denne pastaret lyder ikke særlig tillokkende, men ikke destro mindre smager den faktisk ret godt.
Det er en rigtig herreret, eller en "dagen derpå ret".
Eller en ret som kan laves over bål eller trangia i naturen, så skal man bare bruge pølser fra dåse samt langtidsholdbar kaffefløde i stedet for mælk. Og det fungerer rigtig fint iflg. min mand ; )
Retten blev vi præsenteret for i 90´erne, hos Nico og Tina, et "gammelt" vennepar fra Assens.

Det er en ret som kommer på bordet hos os, på dage hvor vi ikke har fået købt ind, eller spiser sent, så der skal hurtigt mad på bordet.
Der skal nemlig bruges få ingredienser, pølser, tomatpüré, løg, karry og mælk, og vi har altid wienerpølser i fryseren.


4 personer:

8 wienerpølser af god kvalitet, skåret i mindre stykker
2 store løg i i tern
1 lille dåse koncentreret tomatpüré (70 g.)
4 dl. mælk
1 spsk. olie
1 stor spsk. karry
Salt og peber

Tilbehør:
Fuldkornspasta

Start med at sætte pastaen til at koge.

Varm olien op i en gryde og brænd karryen af heri. Tilsæt pølser og løg og svits det til det får farve. Tilsæt tomatpuréen og lad det svitse med i et minuts tid.
Hæld mælken på, rør rundt i et par minitter, smag til med salt og peber og servér straks.
Vigtigt at du ikke lader det stå at koge, så bliver pølserne kogt til smat !

Anret ovenpå pasta og drys med purløg.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar