tirsdag den 14. august 2012

Sprøde medaljoner med sommergrønt



Det her er rigtig sommermad, mørbrad på toppen af ærter, grønne asparges og forårsløg, som hurtigt er vendt på panden. Estragon dominerer retten, det gør det jo kun bedre.
Spis aspargeskartofler til - evt. vendt i lidt smør på panden.


4 pers.

1 stor - eller 2 små afpudsede svinemørbrader
4 spsk. hvedemel
2 spsk. estragon
salt og friskkværnet peber.

Tilbehør:
500 g. fine frosne ærter
1 bdt. grønne asparges
2 bdt. forårsløg
2 spsk. estragon
salt og friskkværnet peber

Aspargeskartofler

Sæt kartoflerne til at koge.

Gør grøntsagerne klar.
Skær asparges og forårsløg i 2 cm. skrå skiver.

Skær kødet i 4-5 cm. tykke skiver. tryk dem flade med hånden. Bland mel, estragon, salt og peber og vend dem heri.
Steg dem 2-3 min. på hver side ved høj varme, til de er gyldne og sprøde. Hold dem evt. varme i ovnen imens du laver grøntsagerne.

Varm en dyb pande og smelt 1 spsk. smør. Svits forårsløg og asparges i max 4 min. rør hele tiden. Tilsæt ærter, estragon, salt og peber.

Anret med det grønne i bundet og kødet på toppen. Server kartoflerne til.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar