torsdag den 25. oktober 2012

Coleslaw


Ravigotte Sauce, kan købes i Brugsen bl.a.


Coleslaw, 1 stor skål:

400 g. fintsnittet hvidkål
200 g. revet gulerod
4 spsk skyr eller mager cremefraiche
2 spsk. mayonnaise
1 spsk. ravigotte eller sød sennep
1 tsk dijonsennep
1 spsk. æblecidereddike
1/2 tsk. spidskommen
Salt & friskkværnet peber
 
Bland dressingen sammen, hæld den over grøntsagerne og bland godt. Lad det trække i mindst 1/2 time før du skal spise det.


5 kommentarer:

  1. Super genial opskrift;-).
    Hilsen Charlotte

    SvarSlet
  2. Tak for Din kommentar Charlotte, ja nemt og sundt :-) God weekend til Dig !
    Kh. eva

    SvarSlet
  3. Synes lige jeg fortælle dig at denne opskrift har jeg serveret SÅ mange gange - også for gæster, de er vilde med den. Siden jeg sidst skrev under opskriften er den blevet serveret flere gange.
    K.h. Charlotte

    SvarSlet
  4. Igen mange tak for Din kommentar Charlotte, det er så dejligt med feedback !
    God dag til Dig.
    kh. eva

    SvarSlet
  5. Ja - endnu en kommentar - har lavet denne opskrift mange gange i år. Super.
    Hilsen
    Charlotte

    SvarSlet