tirsdag den 23. oktober 2012

Fisk i det grønne


Fisken lægges på det halve af grøntsagerne
Dæk med resten og lad det simre i 15 min.
 
Den færdige ret
 
 
Denne ret blev ofte serveret i min barndom. Den er simpel, sund og hurtig at lave, og så smager den rigtig dejligt.
 
 
Til 2 sultne voksne:
 
250 g. groftrevne gulerødder
200 g. groftrevet knoldselleri
2 store porrer
400 g. hvid fisk (vælg f.eks. mellem torsk, rødspætte, skrubbe, sej, pangasius) Jeg bruger oftest torskefileter.
2 laurbærblade
Salt og friskkværnet peber.
 
Steg alle grøntsagerne i en gryde i lidt olie i et par minutter. Lav en fordybning og læg fiskefileterne her og fordel grøntsager over dem, til de er dækket.
 
Læg låg på gryden og lad fiske dampe færdig ved svag varme i ca. 15 min.
 
Server godt groft brød til.
 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar