lørdag den 16. marts 2013

Scones med hvid chokolade


Jeg var lige forbi Lone Kjærs blog forleden og fandt en masse dejlige opskrifter. Disse scones blandt andet.
Jeg har faktisk aldrig bagt scones før, så fik meget lyst til at prøve.
De er rigtig gode, den hvide chokolade klær´ dem godt og den sprøde skorpe gør dem autentiske.
Og så er de hurtige at lave !

Scones, ca. 16 stk.;

500 g. hvedemel
3 tsk. bagepulver
50 g. sukker
1/2 tsk. fint salt
125 g. blødt smør
2 æg
1 dl. piskefløde
1  1/2 dl. mælk
150 g. hakket hvid chokolade

1 æg til pensling.

Kom mel, bagepulver, sukker og salt i en skål. Tilsæt smør og æg og rør dejen sammen. Tilsæt fløde, mælk, og chokolade og ælt dejen til den er glat og smidig.
Lad den hvile i en halv times tid.
Rul dejen ud i ca 3 cm. tykkelse. Skær 16 firkanter ud af dejen og læg dem på en bageplade.
Pensl med sammenpisket æg og bag dem ved 200 grader i ca. 12-15 min. eller til de er fint gyldne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar