mandag den 1. april 2013

Påskeæg med appelsin og Grand Marnier

Så nåede vi lige akkurat at få lavet lidt påskeæg inden påsken var helt slut. Vi har tilbragt påskedagene i Berlin, fantastisk by ! Da vi for flere måneder siden bestilte rejsen, havde vi regnet med at skulle nyde byen i forårssolen, med frokost udendørs, men sådan blev det desværre ikke. Det var så bidende koldt og også snevejr 2 dage, at vi kun kunne holde ud at være udendørs i korte perioder. Men en fantastisk by med en interessant historie, vi kommer helt sikkert tilbage igen en dag.

Min treårige søn har pyntet påskeæggene, som vi selv har eksperimenteret os frem til. Vi synes de smager rigtig dejligt og friskt af appelsin. Hvis du ikke bryder dig om Grand Marnier, så udelad det og tilføj i alt 4 spsk. appelsinsaft.

Påskeæg med appelsin og Grand Marnier, ca. 9 stk.

250 g. marcipan
2 spsk. grand marnier
2 spsk. friskpresset appelsinsaft
revet skal fra en vasket økologisk appelsin (uden den hvide hinde)

Overtræk:
ca. 100 g. 70 % chokolade
drys: revet appelsinskal, eller andet krymmel.

Riv marcipanen i en skål.
Ælt revet appelsin, appelsinsaft og grand marnier ind i marcipanen.
Form til æg og dyp dem i smeltet chokolade. Drys dem med appelsinskal eller krymmel og lad dem tørre.













Opbevar æggene på køl.







Ingen kommentarer:

Send en kommentar