tirsdag den 6. august 2013

Pickles


Her er opskriften på en lækker pickles, som kan spises på koldt kød, som tilbehør til pariserbøf, eller trylles om til en hjemmelavet remoulade.


Pickles 1 glas:

300 g. blandende grøntsager (blomkål, rød peber, bønner, små perleløg, broccoli, gulerod, evt. ærter)
1  1/4 dl. æbleeddike
90 g. sukker
1  1/2 spsk. dijonsennep
1  1/2 spsk. ravigottesauce (eller sød fransk sennep)
3/4 spsk. karry
3/4 spsk. gurkemeje
Salt og peber
Maizena til jævning
(Atamon)

Skær grøntsagerne i mindre stykker, halver perleløgene. Kog blomkål, gulerod og broccoli i 1 minut. Lad det dryppe af i en sigte, Bland det med perleløg og rød peber.

Kog sukker, eddike, sennep, ravigotte, karry og gurkemeje op i en gryde, indtil sukkeret er smeltet. 
Tilsæt nu alle grøntsagerne og jævn med lidt maizena rørt op i vand, indtil konsistensen er som tyk sauce.
Smag til med salt og peber.
Afkøl let og hæld pickles´en på et patentglas, som du har skyllet i atamon, hvis det skal opbevares i over 1 uge.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar