tirsdag den 9. september 2014

Mascarponecremé med marcipanmakroner og kahlua


Denne dessert er så nem og hurtig at lave og smager så dejligt. Den kan med fordel laves dagen før den skal bruges.

Til 4 pers.;

4 pasteuriserede æggeblommer
40 g. flormelis
korn af 1 vaniljestang
250 g. mascarpone

12 marcipanmakroner
4 spsk. kahlua (eller baileys)
1 dl. fløde
lidt revet mørk chokolade
lidt hindbær og mynte

Pisk æggeblommer og flormelis lyst, vend mascarpone og vaniljekorn i og pisk videre med hånden (ikke maskine) indtil mascarponen er pisket sammen med æggesnapsen, og der ingen klumper er.

Knus makronerne, og fordel dem i 4 glas. Hæld 1 spsk. kahlua i hvert glas og fordel mascarponecremen over. Pynt med pisket fløde, høvlet chokolade, hindbær og mynte.

Sæt glassene på køl indtil de skal spises, helst mindst to timer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar