torsdag den 21. marts 2013

Clubsandwich med guacamole og rød pesto


Her til aften har vi fået disse lækre clubsandwich med guacamole og rød pesto fra Løgismose. 
Et hit for både store og små i familien. Sandwichbrødet er fra Schulstad, et godt groft mættende brød.

Nedenstående opskrift passer til to voksne samt et barn.


Clubsandwich:

350 g. kyllinge inderfilet, befriet for senestreng

Guacamole:
2 avocadoer
2 cherrytomater i små tern
1/4 rødløg i små tern
1 fed hvidløg. presset
1 tsk. sød chilisauce
salt

Tilbehør:
5 skiver stegt bacon
4 spsk. ristede pinjekerner
frisk basilikum

5 skiver groft toastbrød, evt. sandwichrugbrød fra Schulstad, eller rugklappere.

1 bøtte rød pesto fra Løgismose (findes på køl i Netto)

Rist baconstykkerne sprøde på en pande. Lad dem dryppe af på køkkenrulle.

Gør kyllingeinderfileterne klar. Træk den hvide senestreng ud af hvert stykke. Det gøres nemmest ved at holde i enden af strengen og trække en skarp saks ned langs hver side af strengen.
Krydr stykkerne med salt og peber og steg dem gyldne på en pande. Skær dem i mindre stykker.

Mos avocadoerne med en gaffel. Tilsæt tomat- og løgtern, presset hvidløg og chilisauce. Smag til med salt.

Rist pinjekernerne gyldne, tag dem straks af panden.

Rist brødet. Byg din sandwich op således:

Smør begge stykker toast med et generøst lag rød pesto. Læg kyllingekød på, dernæst guacamole, pinjekerner, bacon og basilikumblade, så låg på. Skæres midt over så du får to trekanter.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar